More Dijital Ajans Temsilciliği: E-2 Yatırımcı Vizesi ile ABD'de Oturum Alın
Tam Kapsamlı YouTube & Influencer Hizmetleri

YouTube Danışmanlığı

YouTube kanalınızı büyütmek, abone ve izlenmelerinizi milyonlara ulaştırmak için yanınızdayız! Kanal strateji geliştirme, optimizasyon, video içerik üretme ve planlama, video editing hizmetlerimiz ile videolarınızı YouTube’ye hazır hale getiriyoruz. Gelin, birlikte başarınızın hikayesini yazalım!

YouTube ile Milyonlara Görünün

İçerik Üreticisi Olun

Youtube kanalınızın mevcut durumunu ve hedef kitlenizi detaylı bir şekilde analiz ediyor, bu analiz sonuçlarına dayanarak, YouTube platformunda markanızın ihtiyaçlarına yönelik özgün pazarlama stratejileri geliştiriyoruz.

01

Strateji Geliştirme

Elde ettiğimiz analiz verilerine dayanarak, markanızı hedeflerine ulaştırmak için etkili bir YouTube stratejisi oluşturuyoruz. Bu strateji, abone sayısını artırma, izlenme oranlarını yükseltme, ve içerik etkileşimini optimize etme gibi hedefler doğrultusundadır.
02

Stratejik Yayın Yönetimi

Markanıza, hedef kitlenize ve YouTube stratejinize en uygun içerik türlerini ve yayın zamanlamasını benimseyerek, hedef kitlenizin aktif olduğu zaman dilimlerinde yayın yaparak maksimum görünürlük sağlıyoruz. Bu sayede, YouTube kanalınızın organik büyümesini sağlıyoruz.
03

İçerik Üretimi

YouTube stratejinize uygun olarak çeşitli içerik formatları geliştiriyoruz. Vloglar, eğitim videoları, ürün tanıtımları, röportajlar ve canlı yayınlar gibi içeriklerle hedef kitlenizin ilgisini çekiyoruz. Her bir içerik ile markanızın kimliğini vurgulayarak etkileşimi artırmayı hedefliyoruz. Tüm bunları algoritmaya uyumlu şekilde yapıyoruz.
04

Video Çekimleri

İzmir'de profesyonel kamera, ses ve ışık ekipmanları ile video çekimi hizmeti sunulmaktadır. Çekimlerin ardından videolar, renk düzenlemeleri, boşlukların kesilmesi, yazı animasyonları ve ses düzenlemeleri gibi montaj işlemlerinden geçerek paylaşıma hazır hale getirilmektedir.
05

Video Montajı

Video çekimi, içerik üreticisi tarafından gerçekleştirilip ham hali ile size sunulur. Daha sonra, renk düzenlemeleri, boşlukların kesilmesi, yazı animasyonları ve ses düzenlemeleri gibi tüm montaj işlemleri yapılarak video paylaşıma hazır hale getirilir. YouTube algoritması dikkate alınarak bu işlemler gerçekleştirilir.
06

Hesap Yönetimi

İstemeniz halinde tüm hesabın yönetimini biz devralıyor ve tüm hesap yönetiminiz ile biz ilgileniyoruz. Hesabın yorum cevaplanması hizmetinden tutun da videoların kanala yüklenmesine ve açıklamaların optimize edilmesine kadar yönetiyoruz.
Alanında Uzman Ekip
Herkesin tek bir uzmanlık alanında çalıştığı, kalabalık ve alanında uzman kişilerden oluşan ekibimiz ile kafanız rahat olsun.
Google Partner Ajansı
Google Partneri olan More Dijital Ajans ile çalışarak Google'ın yeniliklerini önceden kullanma şansı yakalayın ve üst düzey performanslı reklamlar verin.
Sürekli İletişim ve Takip
Sizlerle sürekli iletişim halinde kalan, aradığınız zaman ulaşabildiğiniz ve düzenli raporlama alabildiğiniz bir ekip.
Facebook İş Ortağı
Facebook İş Ortağı olan More Dijital Ajans ile çalışarak Meta'nın yeniliklerini önceden kullanma şansı yakalayın ve üst düzey performanslı reklamlar verin.
Gelişmiş Analiz Araçları
Birinci ve üçüncü parti gelişmiş analiz araçlarına hakim uzmanlar ile reklamlarınızın ve dönüşümlerinizin en ince detaylarına kadar hakim olun.
Çok Uluslu Kurum
Hem Türkiye hem de Amerika'da şubelere sahip olan More Dijital Ajans ile uluslararası pazarlama faaliyetlerinde de içiniz rahat olsun.

Sıkça Sorulan Sorular

YouTube ve Influencer Danışmanlığı ile ilgili aklınıza takılabilecek bazı basit soruları ve cevaplarını bu kısımda derledik. Daha fazla bilgi için bizlerle her daim iletişime geçebileceğinizi unutmayın!

YouTube danışmanlığı, YouTube kanalınızın stratejik yönetimini ve optimizasyonunu içerir. İşletmeniz için YouTube'da varlık göstermek, marka bilinirliğini artırmak, müşteri kitlenizle etkileşimi güçlendirmek ve potansiyel müşterilere ulaşmak açısından önemlidir.

Kanalınızı optimize etmek için anahtar kelime araştırması, video başlıkları, açıklamaları, etiketler, oynatma listeleri ve kanal düzeni gibi unsurları analiz ediyor ve iyileştiriyoruz. Ayrıca, dikkat çekici kapak görselleri ve kanal tanıtım videoları da oluşturuyoruz.

İçerik stratejisi, hedef kitlenizi ve işletmenizin amaçlarını göz önünde bulundurarak oluşturulur. Trend analizleri, rekabet araştırması ve izleyici geri bildirimleri gibi verileri kullanarak, düzenli ve ilgi çekici içerik planları hazırlıyoruz.

Videolarınızın daha fazla izlenmesi için SEO teknikleri, dikkat çekici başlıklar, etkili küçük resimler, anahtar kelime optimizasyonu ve doğru zamanlamada paylaşım gibi stratejiler uyguluyoruz. Ayrıca, izleyici etkileşimini artırmak için çağrı-to-action (CTA) unsurlarını da kullanıyoruz.

YouTube Analytics, kanal performansınızı ölçmek ve stratejinizi geliştirmek için kullandığımız bir araçtır. İzlenme süresi, görüntüleme sayısı, etkileşim oranları ve demografik bilgiler gibi verileri analiz ederek, içerik ve strateji optimizasyonları yapıyoruz.

Abone sayınızı artırmak için düzenli ve kaliteli içerik üretimi, izleyici ile etkileşim, abonelik hatırlatmaları ve çekilişler gibi çeşitli yöntemler kullanıyoruz. Ayrıca, diğer sosyal medya platformlarında ve web sitenizde kanalınızı tanıtarak abone kazanmanızı destekliyoruz.

YouTube SEO, videolarınızın arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer almasını sağlamak için yapılan optimizasyon çalışmalarını içerir. Doğru anahtar kelime kullanımı, video başlıkları, açıklamaları ve etiketleri optimize etmek, videolarınızın daha fazla izleyiciye ulaşmasını sağlar.

Her Gün Büyüyoruz

Bırakın rakamlar konuşsun!

Yüzlerce markaya destek verdik ve vermeye devam ediyoruz.

0

Yıllık Deneyim

0

Kişilik Ekip

0K+

Mutlu Müşteri

0+

Çeşitli Proje Yönetimi