More Dijital Ajans Temsilciliği: E-2 Yatırımcı Vizesi ile ABD'de Oturum Alın
Tam Kapsamlı Google Benim İşletmem Yönetimi

İşletmenizi Öne Çıkarın

İşletmenizin online varlığını güçlendirmek için Google Benim İşletmem platformunu en etkili şekilde kullanmanıza yardımcı oluyoruz. Başarılı bir başlangıç için mevcut durum analizi yapıyor, hedef kitlenizin ihtiyaçlarına yönelik stratejiler geliştiriyoruz.

Google Benim İşletmem ile Öne çıkın

Haritalar'da Görünür Olun

Google Benim İşletmem ya da bilinen diğer adı ile Google My Business, işletmelerin Google ve Google Haritalarda çevrimiçi varlığını yönetmelerini sağlayan ücretsiz Google araçlarından biridir.

01

Strateji ve Optimizasyon

Veri odaklı yaklaşımımızla işletmenizin ihtiyaçlarına uygun özelleştirilmiş stratejiler geliştiriyor, Google Benim İşletmem profilinizi optimize ederek, marka bilinirliğinizi artırıyor, yerel aramalarda daha fazla görünürlük elde etmenizi sağlıyoruz.
02

İçerik Yönetimi

Marka kimliğinizi yansıtan ve hedef kitlenizle etkileşim kurmanızı sağlayacak içerikler oluşturuyor, görsel ve yazılı içeriklerle desteklenmiş, bilgilendirici ve etkileyici yayınlarla potansiyel müşterilerinizi markanızla buluşturuyoruz.
03

İzleme ve Raporlama

Kampanyalarınızın performansını düzenli olarak takip ediyor, detaylı analiz raporları sunarak stratejilerimizi düzenli olarak optimize ediyoruz. İşletmenizin online başarısını ölçmek ve iyileştirmek için detaylı bir raporlama süreci sağlıyoruz.
Alanında Uzman Ekip
Herkesin tek bir uzmanlık alanında çalıştığı, kalabalık ve alanında uzman kişilerden oluşan ekibimiz ile kafanız rahat olsun.
Google Partner Ajansı
Google Partneri olan More Dijital Ajans ile çalışarak Google'ın yeniliklerini önceden kullanma şansı yakalayın ve üst düzey performanslı reklamlar verin.
Sürekli İletişim ve Takip
Sizlerle sürekli iletişim halinde kalan, aradığınız zaman ulaşabildiğiniz ve düzenli raporlama alabildiğiniz bir ekip.
Facebook İş Ortağı
Facebook İş Ortağı olan More Dijital Ajans ile çalışarak Meta'nın yeniliklerini önceden kullanma şansı yakalayın ve üst düzey performanslı reklamlar verin.
Gelişmiş Analiz Araçları
Birinci ve üçüncü parti gelişmiş analiz araçlarına hakim uzmanlar ile reklamlarınızın ve dönüşümlerinizin en ince detaylarına kadar hakim olun.
Çok Uluslu Kurum
Hem Türkiye hem de Amerika'da şubelere sahip olan More Dijital Ajans ile uluslararası pazarlama faaliyetlerinde de içiniz rahat olsun.

Sıkça Sorulan Sorular

Google Benim İşletmem ile ilgili aklınıza takılabilecek bazı basit soruları ve cevaplarını bu kısımda derledik. Daha fazla bilgi için bizlerle her daim iletişime geçebileceğinizi unutmayın!

Google Benim İşletmem (Google My Business), işletmenizin Google arama sonuçlarında ve Google Haritalar'da görünmesini sağlayan ücretsiz bir araçtır. İşletmenizin yerel aramalarda daha kolay bulunmasını sağlar ve müşteri etkileşimini artırır.

Google Benim İşletmem profilinizi oluştururken işletme bilgilerinizi, iletişim bilgilerinizi, çalışma saatlerinizi ve işletme kategorinizi ekliyoruz. Ayrıca, fotoğraflar, hizmetler ve ürünler gibi ek bilgileri de profilinize dahil ediyoruz.

Profilinizi optimize etmek için doğru ve tutarlı bilgiler ekler, yüksek kaliteli fotoğraflar yükler, müşteri yorumlarını yönetir ve yanıtlar, işletme açıklamalarını detaylandırır ve güncel tutarız. Ayrıca, özel teklifler ve etkinlikler gibi içeriklerle profilinizi sürekli güncelleriz.

Müşteri yorumları, işletmenizin güvenilirliğini ve itibarını artırır. Olumlu yorumlar potansiyel müşterilerinizi etkilerken, olumsuz yorumlar da gelişim alanlarınızı belirlemenize yardımcı olur. Yorumları düzenli olarak izler ve yanıtlar, müşteri memnuniyetini artırmak için stratejiler geliştiririz.

Google Benim İşletmem profiliniz üzerinden, işletmenizin kaç kez arandığını, kaç kişi tarafından tıklandığını, yön tarifleri isteyen kullanıcıları ve kullanıcıların işletmenizi nasıl bulduğunu analiz edebilirsiniz. Bu verilerle işletme stratejinizi optimize edebilirsiniz.

Google Benim İşletmem profili, yerel SEO stratejinizin önemli bir parçasıdır. Doğru ve güncel bilgilerle optimize edilmiş bir profil, işletmenizin yerel arama sonuçlarında daha üst sıralarda görünmesine yardımcı olur ve organik trafiği artırır.

Doğrulama süreci, işletmenizin gerçek bir yer olduğunu doğrulamak için Google tarafından gerçekleştirilir. Bu süreç genellikle posta yoluyla bir doğrulama kodu gönderilerek tamamlanır. Ajansımız, bu süreci sizin adınıza yönetir ve doğrulama işlemlerini gerçekleştirir.

Her Gün Büyüyoruz

Bırakın rakamlar konuşsun!

Yüzlerce markaya destek verdik ve vermeye devam ediyoruz.

0

Yıllık Deneyim

0

Kişilik Ekip

0K+

Mutlu Müşteri

0+

Çeşitli Proje Yönetimi