More Dijital Ajans Temsilciliği: E-2 Yatırımcı Vizesi ile ABD'de Oturum Alın
Tam Kapsamlı Müşteri İlişkileri Yönetimi Hizmetleri

Müşteri İlişkileri Yönetimi

Profesyonel Meta ve Google reklamlarınızından üretilen potansiyel müşterilerinizi sizlerin adıyla sizin marka temsilciniz olarak arıyor, mesaj atıyor ve ürünler/hizmetler hakkında kurumsal bilgi sunumları paylaşıyoruz. Veri tabanınıza kaydettiğimiz listelere tekrardan dokunuş yaparak yeniden pazarlama sağlıyoruz.

Tüm Müşterilerinize Ulaşın

Müşterilerinizi Kaçırmayın

Hiçbir potansiyel başvuru kaymayacak tüm ipuçları potansiyel müşteriler olarak yaşayacaktır.

01

Müşteri İlişkileri Yönetimi

Profesyonel Meta ve Google reklamlarınızdan üretilen potansiyel müşterilerinizi sizlerin adına sizin marka temsilciniz olarak arıyor, mesaj atıyor ve ürünler/hizmetler hakkında kurumsal bilgi sunumları paylaşıyoruz. Veri tabanınıza kaydettiğimiz listelere tekrardan dokunuş yaparak yeniden pazarlama sağlıyoruz.
02

Potansiyel Müşteri Takibi

Hiçbir potansiyel başvuru kaymayacak tüm ipuçları potansiyel müşteriler olarak yaşayacaktır. Müşteri adaylarınızın bilgilerini toplayarak, onları takip ediyor ve etkileşimlerinizi artırıyoruz. Bu sayede müşteri dönüşüm oranlarınızı yükseltiyoruz.
03

Yeniden Pazarlama Stratejisi

Veri tabanınıza kaydedilen müşteri bilgilerini kullanarak tekrardan dokunuş yapıyor ve markanızın görünürlüğünü artırıyoruz. E-posta, telefon ve sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen hedefli kampanyalar ile müşteri sadakatini sağlıyor ve satışlarınızı artırıyoruz.
Alanında Uzman Ekip
Herkesin tek bir uzmanlık alanında çalıştığı, kalabalık ve alanında uzman kişilerden oluşan ekibimiz ile kafanız rahat olsun.
Google Partner Ajansı
Google Partneri olan More Dijital Ajans ile çalışarak Google'ın yeniliklerini önceden kullanma şansı yakalayın ve üst düzey performanslı reklamlar verin.
Sürekli İletişim ve Takip
Sizlerle sürekli iletişim halinde kalan, aradığınız zaman ulaşabildiğiniz ve düzenli raporlama alabildiğiniz bir ekip.
Facebook İş Ortağı
Facebook İş Ortağı olan More Dijital Ajans ile çalışarak Meta'nın yeniliklerini önceden kullanma şansı yakalayın ve üst düzey performanslı reklamlar verin.
Gelişmiş Analiz Araçları
Birinci ve üçüncü parti gelişmiş analiz araçlarına hakim uzmanlar ile reklamlarınızın ve dönüşümlerinizin en ince detaylarına kadar hakim olun.
Çok Uluslu Kurum
Hem Türkiye hem de Amerika'da şubelere sahip olan More Dijital Ajans ile uluslararası pazarlama faaliyetlerinde de içiniz rahat olsun.

Sıkça Sorulan Sorular

More Call (Müşteri İlişkileri Yönetimi Hizmeti) ile ilgili aklınıza takılabilecek bazı basit soruları ve cevaplarını bu kısımda derledik. Daha fazla bilgi için bizlerle her daim iletişime geçebileceğinizi unutmayın!

CRM, müşteri etkileşimlerini ve verilerini yönetmek için kullanılan stratejiler, yazılımlar ve süreçlerin bütünüdür. CRM, müşteri ilişkilerini geliştirmeyi, müşteri memnuniyetini artırmayı ve iş süreçlerini optimize etmeyi amaçlar.

More Call Departmanı, profesyonel Meta ve Google reklamlarınızdan üretilen potansiyel müşterilerinizi sizin adınıza arayan, mesaj atan ve ürünler/hizmetler hakkında kurumsal bilgi sunumları paylaşan bir hizmettir.

  • Potansiyel müşterilerle telefon ve mesaj yoluyla iletişime geçme.
  • Ürünler ve hizmetler hakkında kurumsal bilgi sunumları paylaşma.
  • Veri tabanınıza kaydedilen listelere yeniden pazarlama sağlama.
  • Profesyonel bir ekip tarafından müşteri temsilciliği sağlanır.
  • Potansiyel müşterilerle kurumsal ve profesyonel bir şekilde iletişime geçilir.
  • Potansiyel müşterilerin takip edilmesi ve yeniden pazarlama yapılması sağlanır.

More Call Departmanı, Meta ve Google reklamlarınızdan üretilen potansiyel müşteri listelerinizi kullanarak, müşterilerle telefon ve mesaj yoluyla iletişime geçer.

Müşteri temsilcilerimiz, potansiyel müşterilere sizin adınıza telefon açar ve mesaj gönderir. Bu iletişim sırasında ürünler ve hizmetler hakkında detaylı kurumsal bilgi sunumları yapılır.

Potansiyel müşteri listeleri veri tabanınıza kaydedilir ve düzenli olarak güncellenir. Bu veriler, gelecekteki pazarlama stratejileriniz için kullanılabilir.

Hizmetlerimizin performansını düzenli olarak raporlarla takip edebilirsiniz. Bu raporlar, potansiyel müşteri sayısı, yapılan görüşmeler, gönderilen mesajlar ve yeniden pazarlama sonuçlarını içerir.

Her Gün Büyüyoruz

Bırakın rakamlar konuşsun!

Yüzlerce markaya destek verdik ve vermeye devam ediyoruz.

0

Yıllık Deneyim

0

Kişilik Ekip

0K+

Mutlu Müşteri

0+

Çeşitli Proje Yönetimi